舞鶴キッチン

秋の味覚 秋刀魚

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秋の味覚 秋刀魚

秋の味覚 秋刀魚

2025/09/12

秋の味覚 秋刀魚(さんま)

 

 

少しずつ気温が下がり始め

少しずつ海水温度が下がり始めました。

 

そして

 

秋の食材が出回り始めました

 

 

舞鶴キッチンがある福岡市中央区には

 

魚市場があります。

 

北海道・道東で水揚げされるサンマが

飛行機に乗ってやってくるわけです

 

首都圏が一番多く流通しますので

福岡に来る量は少ないです

だから

予約をしておかないと買えません(笑)


やりますよ!!!
 

舞鶴キッチン毎年恒例

 

大人気の

『秋刀魚ほろ苦焼き』

 

 

内臓で作ったタレで身をコーティングしながら焼きます

 

 

ほのかな苦味

まろやかな甘味

バランスの良い塩味

 

そして、

最後に旨味に魅了され

あなたは幸福を感じることでしょう

 

しかしながら

一つ欠点があります

 

 

それは

僕が食べたい気持ちを抑えて

仕事に徹する事です(笑)

 

 




【無添加和食 舞鶴キッチン】  

◆住所  福岡市中央区舞鶴1‐9‐11
     第2ハリウッドビル1F
◆電話番号 080-6452-6635 

不定休 予約制

◆営業時間 12:00頃~24:00頃       
 ※お昼も夜も完全予約制       
 ※オードブル・出張料理承っております        
  何でもご相談下さいね(^^♪

■ネット予約はこちら■
https://autoreserve.com/ja/restaurants/FmHzyeW8PRPmmGsAjrLL


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(会員登録者の誕生日が対象です)
https://amba.to/3Eeyczy

■奥平おすすめシリーズまとめ(未完成)■
https://ameblo.jp/maizuru-kitchen/entry-12856179819.html

■オクダイラOnline Shop■
https://yasu09.buyshop.jp/

 

 

 

【fukuoka japanese restaurant】

 

MAIZURU KITCHEN in Fukuoka,Japan 

KOBE BEEF EEL Aged Sashimi 

 

Japanese cuisine with the highest quality and chemical-free 

 

No chemicals 

Non GMO 

No MSG 

 

We promise you to enjoy the safest, healthiest and most overwhelmingly delicious food! 

 

 

The highest grade Kobe Beef fed on organic feed. 

 

Aged sashimi based on scientific evidence 

Charcoal-grilled top-grade eel 

Naturally grown vegetables 

 etc.

 

 Maizuru Kitchen

Reservations required

 

1F No.2 Hollywood Building, 1-9-11 Maizuru, Chuo-ku, Fukuoka City 

080-6452-6635 

 

Click here for reservation and MENU 

↓↓↓↓ 

https://1link.jp/yasu09

 

 

History of Maizuru Kitchen 

 

Yasukazu Okudaira Born in Fukuoka City in 1973 

 

From 1990 to 2012 I worked for a Japanese restaurant in Tokyo. 

Experienced product development projects for department stores, ministries, food companies, etc. 

 

From 2012, he started his own business I opened my own restaurant in Tenjin, Fukuoka. 

 

When a customer was hospitalized, I realized that it is impossible for customers to visit my restaurant unless they are healthy.

 

 Around the same time, I came across a soy sauce that was presented to the Emperor of Japan. 

I learned that the producers of that soy sauce had different ingredients, production methods, and ideas than the mass-produced soy sauce makers. 

That event made me change the emphasis of my restaurant's cuisine to quality. 

 

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舞鶴キッチン
福岡県福岡市中央区舞鶴1-9-11 第2ハリウッドビル101
電話番号 : 080-6452-6635


天神で旨味が詰まった和食

天神で熟成された海鮮を満喫

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