舞鶴キッチン

料理教室 Cooking Class

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料理教室 Cooking Class

料理教室 Cooking Class

2025/07/27


昨日、『魚食普及』の取組の一環で

料理教室の講師をしてました(^^♪


魚介類の漁獲量と消費量が減少傾向にあります


福岡は中央市場があり、漁港も多くあります

今一度、魚を食べる事を見直そうよということですが


そもそも、魚を捌くことができない人が多いので

魚を捌くことにチャレンジしましょうって企画でした


魚の卸し方のデモンストレーションをして

参加者の方々に体験いただき

刺身・煮付けなどを美味しく食べる(*^-^*)



終わってから聞いたのですが
今回はキャンセル待ち状態だったそうです。

僕は依頼があって行っただけなので
何も管理してなく

ちょっとビックリ(笑)


参加者の方々からは

『また参加したい』という声が多かったそうで

ひと安心といったところでした。


さて、次回があるのか???

決まったら続編をお知らせしますね(^^♪



【無添加和食 舞鶴キッチン】  

◆住所  福岡市中央区舞鶴1‐9‐11
     第2ハリウッドビル1F
◆電話番号 080-6452-6635 

不定休 予約制

◆営業時間 12:00頃~24:00頃       
 ※お昼も夜も完全予約制       
 ※オードブル・出張料理承っております        
  何でもご相談下さいね(^^♪

■ネット予約はこちら■
https://autoreserve.com/ja/restaurants/FmHzyeW8PRPmmGsAjrLL


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(会員登録者の誕生日が対象です)
https://amba.to/3Eeyczy

■舞鶴キッチンWEB■
https://maizuru-kitchen.jp/

■奥平おすすめシリーズまとめ(未完成)■
https://ameblo.jp/maizuru-kitchen/entry-12856179819.html

■オクダイラOnline Shop■
https://yasu09.buyshop.jp

 

 

fukuoka japanese restaurant】

 

MAIZURU KITCHEN in Fukuoka,Japan 

KOBE BEEF EEL Aged Sashimi 

 

Japanese cuisine with the highest quality and chemical-free 

 

No chemicals 

Non GMO 

No MSG 

 

We promise you to enjoy the safest, healthiest and most overwhelmingly delicious food! 

 

The highest grade Kobe Beef fed on organic feed. 

 

Aged sashimi based on scientific evidence 

Charcoal-grilled top-grade eel 

Naturally grown vegetables 

 etc.

 

 Maizuru Kitchen

Reservations required

 

1F No.2 Hollywood Building, 1-9-11 Maizuru, Chuo-ku, Fukuoka City 

080-6452-6635 

 

Click here for reservation and MENU 

↓↓↓↓ 

https://1link.jp/yasu09

 

 

History of Maizuru Kitchen 

 

Yasukazu Okudaira Born in Fukuoka City in 1973 

 

From 1990 to 2012 I worked for a Japanese restaurant in Tokyo. 

Experienced product development projects for department stores, ministries, food companies, etc. 

 

From 2012, he started his own business I opened my own restaurant in Tenjin, Fukuoka. 

 

When a customer was hospitalized, I realized that it is impossible for customers to visit my restaurant unless they are healthy.

 

 Around the same time, I came across a soy sauce that was presented to the Emperor of Japan. 

I learned that the producers of that soy sauce had different ingredients, production methods, and ideas than the mass-produced soy sauce makers. 

That event made me change the emphasis of my restaurant's cuisine to quality. 

 

#fukuoka #japaneserestaurant

 

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舞鶴キッチン
福岡県福岡市中央区舞鶴1-9-11 第2ハリウッドビル101
電話番号 : 080-6452-6635


天神で旨味が詰まった和食

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