鹿児島指宿産マンゴー
2025/08/01
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マンゴーがやってきた
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鹿児島県指宿の
30種類育てているマンゴー農園さんから
オマカセで注文していたマンゴーが届きました(*^-^*)
今回の品種は!!!
初登場!マグシャミン
原産地:メキシコ
果肉の質:滑らか 柔らかい
味:酸味と糖度のバランスが良い
外観:果皮は赤色で見た目も華やか
初登場!バンデイク(バンダイク)
原産地:オーストラリア
果肉の質:滑らかでジューシー、繊維が少ない
味:甘みが強く、芳香が豊かで、やや酸味を感じることもあります
外観:色鮮やかな赤と緑の皮を持ち、成熟すると美しい黄金色に変わります
クセが無い!アーウィン
原産地:フロリダ
果肉の質:ほぼ繊維なし、非常に柔らかくジューシー
味:穏やかで甘く、フルーティーかつ多少花の香りを感じるマイルドな風味
外観:中〜大果、楕円〜丸型で先端にやや突起。
赤みを帯びたオレンジ色の肌に小さな白色点(レンチセル)が見られる
濃厚な味で人気! エドワード
原産地:フロリダ州由来のハーデン系品種
果肉の質:やや繊維あるが滑らかでしっとり
味:甘みと芳香をバランスよく持ち、フルーティーな風味
外観:黄〜オレンジがかった成熟色、丸みのある楕円〜卵形
香りと甘みが素晴らしい! グレン
原産地:アメリカ・フロリダ州(名前は開花者)
果肉の質:繊維少なめで滑らか、しっとりとした食感
味:甘く豊かなフレーバー、芳醇な香りが特徴
外観:中型〜中大。成熟時にオレンジがかった肌。見た目にも芳醇さが感じられ
なめらか食感 ケンジントン
原産地:オーストラリア
果肉の質:繊維が少なく、非常に滑らかな果肉
味:甘みが強く、酸味が少なく、非常にジューシー
外観:皮が緑色から赤い色合いに変わり、熟すと色が鮮やかなオレンジ色になります
なめらか食感で濃厚! チョークアナン
原産地:タイ発祥(東南アジア原産種とされる)
果肉の質:厚く滑らか、ほぼ繊維なしで食べやすい
味:甘く香り豊か、ややココナッツ風味を伴う。糖度は非常に高く、ぶどうに匹敵することも
外観:大玉で長さ最大約500g・20cm。形は楕円・先細。緑から黄色やオレンジへ熟し、光沢あり
【無添加和食 舞鶴キッチン】
◆住所 福岡市中央区舞鶴1‐9‐11
第2ハリウッドビル1F
◆電話番号 080-6452-6635
不定休 予約制
◆営業時間 12:00頃~24:00頃
※お昼も夜も完全予約制
※オードブル・出張料理承っております
何でもご相談下さいね(^^♪
■ネット予約はこちら■
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Fukuoka Japanese Restaurant
MAIZURU KITCHEN in Fukuoka,Japan
KOBE BEEF EEL Aged Sashimi
Japanese cuisine with the highest quality and chemical-free
No chemicals
Non GMO
No MSG
We promise you to enjoy the safest, healthiest and most overwhelmingly delicious food!
The highest grade Kobe Beef fed on organic feed.
Aged sashimi based on scientific evidence
Charcoal-grilled top-grade eel
Naturally grown vegetables
etc.
Maizuru Kitchen
Reservations required
1F No.2 Hollywood Building, 1-9-11 Maizuru, Chuo-ku, Fukuoka City
080-6452-6635
Click here for reservation and MENU
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History of Maizuru Kitchen
Yasukazu Okudaira Born in Fukuoka City in 1973
From 1990 to 2012 I worked for a Japanese restaurant in Tokyo.
Experienced product development projects for department stores, ministries, food companies, etc.
From 2012, he started his own business I opened my own restaurant in Tenjin, Fukuoka.
When a customer was hospitalized, I realized that it is impossible for customers to visit my restaurant unless they are healthy.
Around the same time, I came across a soy sauce that was presented to the Emperor of Japan.
I learned that the producers of that soy sauce had different ingredients, production methods, and ideas than the mass-produced soy sauce makers.
That event made me change the emphasis of my restaurant's cuisine to quality.
#fukuoka #japaneserestaurant
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舞鶴キッチン
福岡県福岡市中央区舞鶴1-9-11 第2ハリウッドビル101
電話番号 : 080-6452-6635
天神で旨味が詰まった和食
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