舞鶴キッチン

今朝のニュース 福岡博多の山笠 神戸ビーフ&鰻 Hakata Gion Yamakasa Kobebeef &Eel

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今朝のニュース 福岡博多の山笠 神戸ビーフ&鰻 Hakata Gion Yamakasa Kobebeef &Eel

今朝のニュース 福岡博多の山笠 神戸ビーフ&鰻 Hakata Gion Yamakasa Kobebeef &Eel

2025/07/15

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福岡の今朝のニュース

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福岡では今朝、博多祇園山笠がフィナーレを迎えました

 

博多祇園山笠は784年続く疫病退散と五穀豊穣を祈願する神事であります

This morning in Fukuoka, the Hakata Gion Yamakasa festival reached its grand finale.

The Hakata Gion Yamakasa is a sacred ritual that has continued for 784 years, praying for the eradication of epidemics and a bountiful harvest.

 

youtube

 

 

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舞鶴キッチンのニュース

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そろそろ土用丑の日ですが

 

今年は7月19日と7月31日です!

 

本物の二ホンウナギ

 

ばっちり確保しております(^^♪

 

image

 

神戸ビーフも先日届いてます(*^-^*)

 

約20㎏の塊「うで」

 

ウデを解体して

 

ミスジ ウワミスジ クリミ カワラ ネック

 

もちろん

部位をリクエストいただいてもOKです!

 

何でもお申し付けくださいね!

 

image

 

 

解体チラ見せ動画

 

【fukuoka japanese restaurant】

 

MAIZURU KITCHEN in Fukuoka,Japan 

KOBE BEEF EEL Aged Sashimi 

 

Japanese cuisine with the highest quality and chemical-free 

 

No chemicals 

Non GMO 

No MSG 

 

We promise you to enjoy the safest, healthiest and most overwhelmingly delicious food! 

 

 

The highest grade Kobe Beef fed on organic feed. 

 

Aged sashimi based on scientific evidence 

Charcoal-grilled top-grade eel 

Naturally grown vegetables 

 etc.

 

 Maizuru Kitchen

Reservations required

 

1F No.2 Hollywood Building, 1-9-11 Maizuru, Chuo-ku, Fukuoka City 

080-6452-6635 

 

Click here for reservation and MENU 

↓↓↓↓ 

https://1link.jp/yasu09

 

 

History of Maizuru Kitchen 

 

Yasukazu Okudaira Born in Fukuoka City in 1973 

 

From 1990 to 2012 I worked for a Japanese restaurant in Tokyo. 

Experienced product development projects for department stores, ministries, food companies, etc. 

 

From 2012, he started his own business I opened my own restaurant in Tenjin, Fukuoka. 

 

When a customer was hospitalized, I realized that it is impossible for customers to visit my restaurant unless they are healthy.

 

 Around the same time, I came across a soy sauce that was presented to the Emperor of Japan. 

I learned that the producers of that soy sauce had different ingredients, production methods, and ideas than the mass-produced soy sauce makers. 

That event made me change the emphasis of my restaurant's cuisine to quality. 


【無添加和食 舞鶴キッチン】  

◆発行者 奥平 泰一
◆住所  福岡市中央区舞鶴1‐9‐11
     第2ハリウッドビル1F
◆電話番号 080-6452-6635 

不定休 予約制

◆営業時間 12:00頃~24:00頃       
 ※お昼も夜も完全予約制       
 ※オードブル・出張料理承っております        
  何でもご相談下さいね(^^♪

■ネット予約はこちら■
https://autoreserve.com/ja/restaurants/FmHzyeW8PRPmmGsAjrLL


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(会員登録者の誕生日が対象です)
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https://maizuru-kitchen.jp/

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https://ameblo.jp/maizuru-kitchen/entry-12856179819.html

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https://yasu09.buyshop.jp/
 

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舞鶴キッチン
福岡県福岡市中央区舞鶴1-9-11 第2ハリウッドビル101
電話番号 : 080-6452-6635


天神でとろけるような和牛

天神で臭みがない鰻を堪能

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