✨鰻の話
2025/07/04
✨鰻の話
✨Unagi(Eel) at Maizuru Kitchen
熊本・天草から週にわずか80尾しか出荷されない、日本でも極めて希少な二ホンウナギを使用。
その鰻を、日本最高級の炭、紀州備長炭でじっくりと焼き上げます。
一度味わうと、その深い旨味と香ばしさに驚くこと間違いなしです!🔥
この機会に、ぜひ舞鶴キッチンで日本の本物の味をご堪能ください。
📍福岡市中央区舞鶴1-9-11
🚇天神駅から徒歩圏内。完全予約制のため、事前のご予約をおすすめします。
🎉海外からの多くのお客様も来店しており、食通の方々にも大人気。ぜひご予約をお待ちしています!
We serve Japanese eel (Anguilla japonica), sourced from Amakusa, Kumamoto, with only 80 eels shipped per week – one of Japan's rarest delicacies.
Grilled over Kishu Binchotan, Japan’s finest charcoal from Wakayama, the eel is perfectly cooked to bring out its deep flavor and smoky aroma.🔥
Don’t miss the chance to experience this authentic taste of Japan at Maizuru Kitchen!
📍1-9-11 Maizuru, Chūō-ku, Fukuoka
🚇 Just a short walk from Tenjin Station. As we operate by reservation only, we recommend booking in advance.
🎉 We welcome many international guests, and our cuisine is loved by food enthusiasts. We look forward to your reservation!
Your best restaurant in Fukuoka!