新登場 赤ワイン
2025/09/10
舞鶴キッチンんの赤ワイン
銘柄が変わりました(^^♪
インポーターさんの在庫次第で
また変更があると思います
お早めに飲んでくださいね(^^♪
右側 久しぶり登場!
ラドワ レ・ランシュ
クリュションドー
ブルゴーニュ
ピノ・ノワール100%
補酸・補糖 無し!!!
完熟のブドウが威力を発揮!!
来月10月発売の日本のワイン雑誌「ワイン王国」で
今飲むべきブルゴーニュの生産者という特集に選ばれてしまった生産者のワインです。
一気に存在がバレてしまいます(笑)
ピノ・ノワールの華やかさと共にしっかりとした果実味とボディをもったワインです。
左側 初登場!
フルーリー オリジン 2023
グレゴワール・オプノ
ブルゴーニュ ボジョレー
ガメイ100%
こちらも今注目している若手の生産者です(^^♪
ボジョレーと聞くとヌーボーが有名ですが、
こちらは通常のワインの作り方で仕上げられたワインです!!
ナチュラルなテイストがありながらも
凝縮感があり、華やかさも感じられます!!
タンニンは強くなく、滑らかでジューシーなスタイルです(^^♪
【無添加和食 舞鶴キッチン】
◆住所 福岡市中央区舞鶴1‐9‐11
第2ハリウッドビル1F
◆電話番号 080-6452-6635
不定休 予約制
◆営業時間 12:00頃~24:00頃
※お昼も夜も完全予約制
※オードブル・出張料理承っております
何でもご相談下さいね(^^♪
■ネット予約はこちら■
https://autoreserve.com/ja/restaurants/FmHzyeW8PRPmmGsAjrLL
■メルマガVIP会員お誕生日特典■
(会員登録者の誕生日が対象です)
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■舞鶴キッチンWEB■
https://maizuru-kitchen.jp/
■奥平おすすめシリーズまとめ(未完成)■
https://ameblo.jp/maizuru-kitchen/entry-12856179819.html
■オクダイラOnline Shop■
https://yasu09.buyshop.jp/
【fukuoka japanese restaurant】
MAIZURU KITCHEN in Fukuoka,Japan
KOBE BEEF EEL Aged Sashimi
Japanese cuisine with the highest quality and chemical-free
No chemicals
Non GMO
No MSG
We promise you to enjoy the safest, healthiest and most overwhelmingly delicious food!
The highest grade Kobe Beef fed on organic feed.
Aged sashimi based on scientific evidence
Charcoal-grilled top-grade eel
Naturally grown vegetables
etc.
Maizuru Kitchen
Reservations required
1F No.2 Hollywood Building, 1-9-11 Maizuru, Chuo-ku, Fukuoka City
080-6452-6635
Click here for reservation and MENU
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History of Maizuru Kitchen
Yasukazu Okudaira Born in Fukuoka City in 1973
From 1990 to 2012 I worked for a Japanese restaurant in Tokyo.
Experienced product development projects for department stores, ministries, food companies, etc.
From 2012, he started his own business I opened my own restaurant in Tenjin, Fukuoka.
When a customer was hospitalized, I realized that it is impossible for customers to visit my restaurant unless they are healthy.
Around the same time, I came across a soy sauce that was presented to the Emperor of Japan.
I learned that the producers of that soy sauce had different ingredients, production methods, and ideas than the mass-produced soy sauce makers.
That event made me change the emphasis of my restaurant's cuisine to quality.
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舞鶴キッチン
福岡県福岡市中央区舞鶴1-9-11 第2ハリウッドビル101
電話番号 : 080-6452-6635
天神で希少なワインを満喫
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