舞鶴キッチン

新登場 赤ワイン

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新登場 赤ワイン

新登場 赤ワイン

2025/09/10

 

 

舞鶴キッチンんの赤ワイン

 

銘柄が変わりました(^^♪

 

 

インポーターさんの在庫次第で

また変更があると思います

 

お早めに飲んでくださいね(^^♪

 

 

 

右側 久しぶり登場!

ラドワ レ・ランシュ
クリュションドー

ブルゴーニュ 

ピノ・ノワール100%

 

補酸・補糖 無し!!!

完熟のブドウが威力を発揮!!

 

来月10月発売の日本のワイン雑誌「ワイン王国」で

今飲むべきブルゴーニュの生産者という特集に選ばれてしまった生産者のワインです。

 

一気に存在がバレてしまいます(笑)

 

ピノ・ノワールの華やかさと共にしっかりとした果実味とボディをもったワインです。

 

 

左側 初登場!

フルーリー オリジン 2023

グレゴワール・オプノ

ブルゴーニュ ボジョレー 

ガメイ100% 

 

こちらも今注目している若手の生産者です(^^♪

 

ボジョレーと聞くとヌーボーが有名ですが、

こちらは通常のワインの作り方で仕上げられたワインです!!

 

ナチュラルなテイストがありながらも

凝縮感があり、華やかさも感じられます!!

タンニンは強くなく、滑らかでジューシーなスタイルです(^^♪

 

 




【無添加和食 舞鶴キッチン】  

◆住所  福岡市中央区舞鶴1‐9‐11
     第2ハリウッドビル1F
◆電話番号 080-6452-6635 

不定休 予約制

◆営業時間 12:00頃~24:00頃       
 ※お昼も夜も完全予約制       
 ※オードブル・出張料理承っております        
  何でもご相談下さいね(^^♪

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【fukuoka japanese restaurant】

 

MAIZURU KITCHEN in Fukuoka,Japan 

KOBE BEEF EEL Aged Sashimi 

 

Japanese cuisine with the highest quality and chemical-free 

 

No chemicals 

Non GMO 

No MSG 

 

We promise you to enjoy the safest, healthiest and most overwhelmingly delicious food! 

 

 

The highest grade Kobe Beef fed on organic feed. 

 

Aged sashimi based on scientific evidence 

Charcoal-grilled top-grade eel 

Naturally grown vegetables 

 etc.

 

 Maizuru Kitchen

Reservations required

 

1F No.2 Hollywood Building, 1-9-11 Maizuru, Chuo-ku, Fukuoka City 

080-6452-6635 

 

Click here for reservation and MENU 

↓↓↓↓ 

https://1link.jp/yasu09

 

 

History of Maizuru Kitchen 

 

Yasukazu Okudaira Born in Fukuoka City in 1973 

 

From 1990 to 2012 I worked for a Japanese restaurant in Tokyo. 

Experienced product development projects for department stores, ministries, food companies, etc. 

 

From 2012, he started his own business I opened my own restaurant in Tenjin, Fukuoka. 

 

When a customer was hospitalized, I realized that it is impossible for customers to visit my restaurant unless they are healthy.

 

 Around the same time, I came across a soy sauce that was presented to the Emperor of Japan. 

I learned that the producers of that soy sauce had different ingredients, production methods, and ideas than the mass-produced soy sauce makers. 

That event made me change the emphasis of my restaurant's cuisine to quality. 

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舞鶴キッチン
福岡県福岡市中央区舞鶴1-9-11 第2ハリウッドビル101
電話番号 : 080-6452-6635


天神で希少なワインを満喫

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